16 Jun
16Jun

     Компетентна профільна команда та сучасне професійне обладнання дозволяють нам проводити онлайн-трансляції найвищого рівня! Ми пропонуємо професійне проведення онлайн-трансляції, конференцій, вебінарів, мітапів та круглих столів у форматах всі онлайн, гібридний івент, класичний івент.
Якщо ви не впевнені, що знаєте як запустити трансляцію на YouTube чи Facebook або ви маєте необхідність забезпечити закритий доступ до ефіру чи конференції — звертайтесь, ми обов'язково допоможемо в організації вашої події.

     Ми пропонуємо: Включення віддалених спікерів- попередній технічний тест- прогон сценарію виступу- усунення виявлених проблем та відпрацювання нюансів- завжди доброзичлива підтримка користувачів- англомовна команда.    

     Коли в ефірі завжди влучна картинка та ракурс, вчасно виведена презентація та злагоджена робота спікерів-учасників, ефір йде за сценарієм навіть якщо навкруги "все горить" — то за режисерським пультом точно один з наших режисерів :)

     Давайте розберемося що ж це таке відеоконференція. 

     Відеоконференція — це спосіб обміну відеозображення-ми, звуком і даними між двома чи більше об'єктами, облад­наними відповідними апаратно-програмними комплексами.Учасники відеоконференції можуть бачити і чути один одного в реальному часі, а також обмінюватися даними і спільно їх обробляти. Користувачеві навіть не потрібно три­мати в руках слухавку — просто на екрані комп'ютера мож­на побачити співрозмовника і поговорити з ним. Відеоконфе­ренція вміщає передачу голосу, відео-зображення і даних.Співрозмовники бачать, чують один одного і користуються тими самими комп'ютерними програмами. З погляду корис­тувача системи відеоконференції виглядають не більш, ніж дорогими іграшками. Однак подібна система здатна значно підвищити продуктивність роботи користувачів, забезпечу­ючи їм такі можливості, як:• особисте спілкування без витрат на переїзди;• своєчасний обмін необхідною інформацією;• спільну роботу над якою-небудь задачею віддалених
один від одного учасників цього процесу (вони можуть
знаходитися на різних поверхах одного будинку або
навіть у різних точках земної кулі).

     Велику частину наявних на сьогоднішній день систем відеоконференцій можна розбити на три групи:

     1. Персональні відеоконференції — системи, що підтри­
мують діалог двох учасників. Для проведення конференції
необхідний комп'ютер із мультимедійними можливостями і
канал зв'язку (наприклад, локальна мережа).

     2. Групові відеоконференції — забезпечують одночасний
зв'язок між групами учасників. Застосовуються як апаратні,
так і програмно-апаратні рішення, що, як правило, вимага­
ють використання спеціального оснащення і наявності лінії
ISDN7.

     3. Студійні відеоконференції — системи вищого класу,
що поєднують одного виступаючого з великою аудиторією.
Вони вимагають високошвидкісних ліній зв'язку і чіткої
регламентації сеансів.

Каталог сайтов «ua24.biz»