HD відеокамеа для трансляції Гарнітура для спікера Ручний радіо мікрофон Комплект звукового обладнання для відтворення звуку з трансляції Аудіо карта Відео карта Ноутбук для zoom Телеівзор 50 дюймів/проектор та екран Доставка та монтаж техніки Супровід заходу прораховуєтся додатково в залежності від кількості годин та технічного завдання


5300 

Детальніше


     Организація конференції з передачею різноманітних джерел відео та аудіо. Найголовніше що вам необхідно – це кабельний інтернет в цьому або сусідньому приміщенні зі швидкістю не менше 50 мб / с. Все інше можемо надати ми. На екрані комп’ютера ви зможете бачити всіх учасників конференції у яких включені камери.

     

Організація Zoom Конференції Розширений

     Якщо плануєте важливий бізнес-захід, конференцію, чи корпоративне свято та є потреба у високому рівні для відеоконференцій? Ми готові надати вам все необхідне для успішного проведення заходу. Организація конференції з передачею різноманітних джерел відео та аудіо

     Наша компанія спеціалізується на організації заходів для відеоконференцій, і ми можемо зробити все, щоб ваша подія була яскравою та незабутньою. Ми пропонуємо широкий вибір відеокамер, аудіообладнання, проекторів, моніторів та іншого обладнання для проміжних пристроїв.

     

В останні роки онлайн трансляції стали невід’ємною частиною цифрового простору, залучаючи мільйони глядачів по всьому світі. Незалежно від того, чи є це корпоративний вебінар, навчальний курс, концерт в прямому ефірі або прямий ефір блогера, успіх онлайн трансляції безпосередньо залежить від ряду технічних аспектів. Підготовка та знання цих аспектів є ключовими для створення якісного контенту та забезпечення плавности та стабільності трансляції.

Основні технічні аспекти

Для початку, два основні компоненти, на які треба звернути увагу – це апаратне забезпечення та інтернет-з'єднання. Спроможність вашого обладнання забезпечити стабільну трансляцію і здатність інтернет-з'єднання передавати великий об'єм даних в реальному часі без затримок і втрат потокової інформації є вирішальними.

Схожі Товари


Каталог сайтов «ua24.biz»