Виїзд на локацію замовника для організації відеоконференції безпосередньо на місці. HD відеокамеа для трансляції Оренда гарнітур для спікерів Оренда освітлювального обладнання для якісної картинки відео Демонстрацію слайдів презентації та відеороликів учасникам відеоконференції Проектор та екран або телевізор для моніторингу трансляції


7400 

Детальніше


     Организація конференції з передачею різноманітних джерел відео та аудіо. Найголовніше що вам необхідно – це кабельний інтернет в цьому або сусідньому приміщенні зі швидкістю не менше 50 мб / с. Все інше можемо надати ми. На екрані комп’ютера ви зможете бачити всіх учасників конференції у яких включені камери. 

     

    Якщо плануєте важливий бізнес-захід, конференцію, чи корпоративне свято та є потреба у високому рівні для відеоконференцій? Ми готові надати вам все необхідне для успішного проведення заходу. Организація конференції з передачею різноманітних джерел відео та аудіо

     Наша компанія спеціалізується на організації заходів для відеоконференцій, і ми можемо зробити все, щоб ваша подія була яскравою та незабутньою. Ми пропонуємо широкий вибір відеокамер, аудіообладнання, проекторів, моніторів та іншого обладнання для проміжних пристроїв. 

     

В останні роки онлайн трансляції стали невід’ємною частиною цифрового простору, залучаючи мільйони глядачів по всьому світі. Незалежно від того, чи є це корпоративний вебінар, навчальний курс, концерт в прямому ефірі або прямий ефір блогера, успіх онлайн трансляції безпосередньо залежить від ряду технічних аспектів. Підготовка та знання цих аспектів є ключовими для створення якісного контенту та забезпечення плавности та стабільності трансляції.

Основні технічні аспекти

Для початку, два основні компоненти, на які треба звернути увагу – це апаратне забезпечення та інтернет-з'єднання. Спроможність вашого обладнання забезпечити стабільну трансляцію і здатність інтернет-з'єднання передавати великий об'єм даних в реальному часі без затримок і втрат потокової інформації є вирішальними.


Каталог сайтов «ua24.biz»