НЧ драйвер: 1 x 15 "спеціальний динамік Ampeg Вихідна потужність RMS: 100 Ватт Підсилювач потужності: Напівпровідниковий Регулювання тембру: 3-смуговий еквалайзер Вимикач Mute Конструкція з нахилом назад Вхід CD Регулювання тембру СЧ: Style і Ultra Mid Вихід навушників Предпосилювач: Напівпровідниковий Лінійний вихід: Небалансовий Розміри (Ш x В x Г): 438 x 457 x 330 мм Вага: 17,7 кг.


800 

Детальніше


Ampeg ВА 115 - це комбопідсилювач для бас-гітари, в оренді комбо використовується на середніх і великих концертах гітаристами, які хочуть продемонструвати всю міць звуку гітари.

Тим часом, 100-ватний басовий комбопідсилювач Ampeg BA-115 ідеально підійде і початківцям бас-гітаристам, і включає такі функції, як трьохсмуговий еквалайзер, вхід CD / MP3 і роз'єм навушників для практики в тиші.

Потужний 15-дюймовий динамік зроблений з високоякісних елементів в міцному корпусі із захисною сіткою з сучасними розробками і системами, що забезпечує чудовий низькочастотний звук.

Ampeg BA-115 призначений для живого виконання, комбопідсилювач набирає свої 100 Вт потужності через 15 "спеціальний динамік Ampeg. Крім того, в ньому обладнаний XLR DI вихід, який легко підключається до ПК або мікшера. Передбачений tone control дає можливість налаштувати таким чином тон баса, щоб він був добре чутний і чисто звучав в міксі з іншими інструментами.

У комбопідсилювачі BA115 є п'ять встановлених тонів на вибір, щоб мати можливість вибрати потрібний.

Каталог сайтов «ua24.biz»