Кріплення об'єктива (байонет) - Micro 4/3 Тип матриці (світлочутливий елемент) - CMOS (КМОП) Розмір матриці - 4/3" (17,3х13 мм) Кількість мегапікселів - 16 Mpix Світлосила - f/3.5 - 5.6 Світлочутливість (ISO) - 100 - 25600 Максимальний розмір знімка - 4592 x 3448


1000 

Детальніше


    PANASONIC Lumix g7 – це бездзеркальна відеоапаратура з полегшеною будовою, яка здійснює високоякісну зйомку з реалістичним відтворенням всіх предметів. Досягти таких показників дозволив комбінований фокус, який об'єднав в собі фазове і контрастне фокусування для отримання кращих результатів. 

Розширений функціонал апарата для неперевершених кадрів:

  1. Перетворення відеоматеріалу формату 4К у високоякісні 8-ми мегапіксельні знімки.
  2. Можливість зняти будь-які епізоди, навіть швидко рухомі об'єкти, без втрати якості дозволяє автофокус DFD.
  3. Миттєва зміна контрастності і яскравості колірних параметрів плавним прокручуванням заднього диска.
  4. Серійна фіксація фото в 4К гарантує до 60 додаткових кадрів для вибору кращих знімків.
  5. Функція "нічний знімок" зробить чудове зображення, зняте в темний час доби, завдяки швидкісній обробці знімка.
  6. Зняти чітке зображення в русі гарантує оптичний стабілізатор.

Широкоформатна відеозйомка

Отримати суперякісне відео в 4К можна одним натисканням. Відеозапис здійснюється з частотою 25 кадрів за секунду з роздільною здатністю пікселів 3840x2160.

В результаті цього зроблене відео виділяється виразним промальовуванням деталей, природністю і збільшеною різкістю. Перегляд відзнятого контенту на великому екрані телевізора прирівнюється до професійної зйомки.

Високочутлива матриця

Фотоапарат оснащений матрицею типу CMOS, яка забезпечує високу продуктивність кадрів за секунду без будь-яких затримок. Тобто за короткий проміжок часу можна зробити велику кількість фотознімків. При цьому, вона споживає незначну кількість енергії, тим самим заощаджуючи заряд.

Каталог сайтов «ua24.biz»