Оренда LED екрану Для приміщення Розмір 6х4м Крок пікселя Р4.8 Конструктив для встановленя Площа екрану 24 м2 У вартість входить доставка по м.Київ, оператор екрану, монтаж демонтаж, підлоговий конструктив, процесор, розподільна коробка, силовий кабель32А.


53900 

Детальніше


У вартість входить     доставка по м.Київ, оператор екрану, монтаж демонтаж, підлоговий конструктив або лебідки для підвісу, процесор, розподільна коробка, силовий кабель.

Сучасна світлодіодна техніка є одним із найкращих способів передачі інформації не тільки всередині приміщень, а й на вулиці. Її суттєві переваги:

  • тривалий термін служби;
  • якість передачі зображення;
  • простість управління;
  • економічність.

Світлодіодний вуличний екран витримує різкі перепади температур. При цьому негативні умови експлуатації не впливають на якість передачі зображення.

Основні характеристики LED екрану Dicolor DP P4.81

Зараз, одним із найпопулярніших вуличних світлодіодний екран є Dicolor DP P4.81 – це універсальний, повнокольоровий екран швидкого збирання, який без проблем може працювати як у приміщенні, так і на вулиці. Крок пікселя екрану – 4.81мм, що дозволяє відкрити якісне зображення вже на відстані 4 метрів. Він має більш високу яскравість, а саме 5000 кд/м2 порівняно з внутрішніми моделями, тому може працювати в різних умовах:

  • будь-який час доби/пора року;
  • високі та низькі температури;
  • підвищена вологість, пил та ін.

Екран збирається з модульних кабінетів, розмір яких 500х1000, що дозволяє скласти будь-який розмір, форму або зробити цікаву вагу. Крім того, що він дуже практичний, він також досить швидко встановлюється. Конструктив під екран підбирається в залежності від поставленого завдання, а саме: висота на яку необхідно підняти екран, спосіб (ставимо/вішаємо) та місце (вулиця/зал/сцена) установки екрана. Маючи всю цю інформацію, ми зможемо запропонувати найбільш підходящий вам варіант, який забезпечить відмінне зображення вашим глядачам, а також зробити точний прорахунок.

Для чого викорустовують LED екран ? 

Оренда світлодіодних екранів для заходів, світлодіодні екрани в оренду для конференцій, світлодіодні екрани на весілля в оренду, Оренда світлодіодних екранів для концертів, екранні світлодіоди на виставку в оренду, Оренда світлодіодних екранів для презентацій, світлодіодні екрани в оренду для реклами, Оренда світлодіодних екранів для проведення заходів, світлодіодні екрани на корпоративі в оренду,  Оренда LED-екранів у Києві для заходів, LED-екрани в оренду у Києві для конференцій, LED-екрани на весілля в оренду у Києві, Оренда LED-екранів у Києві для концертів, LED-екрани на виставку в оренду у Києві, Оренда LED-екранів у Києві для презентацій, LED-екрани в оренду у Києві для реклами, Оренда LED-екранів у Києві для проведення заходів, LED-екрани на корпоратив в оренду у Києві, Оренда LED-екранів у Києві для участі, Оренда LED-екранів у Києві для урочистих заходів, LED-екрани у прокаті у Києві для трансляції подій, Оренда LED-екранів у Києві для торгових центрів та магазинів, LED-екрани в прокат у Києві для промо-акцій та акцій,Оренда LED-екранів у Києві для фотосесій та відеозйомок, LED-екрани в оренду у Києві,


Схожі Товари


Каталог сайтов «ua24.biz»