Характеристики Yongnuo YN-760: Тип освітлювальних елементів: світлодіод Максимальна потужність світлового потоку: 8000 люмен Потужність: 80Вт Колірна температура: 5500K Індекс CRI: 95% Кут: 110 ° Дистанційне керування: до 15м Байонет: Elinchrom Живлення: акккумулятор типу Sony NP-F, мережевий адаптер Габарити: 255/230 / 220мм Ледка Мережевий адаптер 220v Плашка з шнуром для під'єднання батарей NP-F


300 

Детальніше


Yongnuo YN-760

Потужний, але компактний і легкий світлодіодний освітлювач у формфакторі студійного моноблока. Освітлювач на основі ефективного сучасного LED юніта забезпечує світловий потік в 8000 люмен. Електронна схема гарантує стабільне освітлення без стрибків потужності або колірної температури.

Пульт дистанційного керування, яким комплектується пристрій працює на частоті 2.4ГГц і забезпечує стійкий зв'язок на відстані до 15м. Система кріплення дає можливість нахилу і відповідно зміна напрямку світлового потоку в межах 90 °.

Панель управління розташована на тильній стороні пристрою, також тут знаходяться індикатори рівня заряду і потужності. Можливості пристрою розширюються за рахунок додаткових аксесуарів, таких як розсіювачі.

Система живлення даного приладу відрізняється універсальністю. Освітлювач може живитися від мережі змінного струму за допомогою адаптера або літій іонного акумулятора стандарту Sony NP-F. Використання байонетного кріплення Elinchrom дозволяє встановлювати на освітлювач різні світлофурмуючі насадки.

Схожі Товари


Каталог сайтов «ua24.biz»