Характеристики Yongnuo YN-760: Тип осветительных элементов: светодиод Максимальная мощность светового потока: 8000 люмен Мощность: 80Вт Цветовая температура: 5500K Индекс CRI: 95% Угол: 110° Дистанционное управление: до 15м , сетевой адаптер Габариты: 255/230 / 220мм Ледка Сетевой адаптер 220v Плашка со шнуром для подключения батарей NP-F


300 

Подробнее


Yongnuo YN-760

Потужний, але компактний і легкий світлодіодний освітлювач у формфакторі студійного моноблока. Освітлювач на основі ефективного сучасного LED юніта забезпечує світловий потік в 8000 люмен. Електронна схема гарантує стабільне освітлення без стрибків потужності або колірної температури.

Пульт дистанційного керування, яким комплектується пристрій працює на частоті 2.4ГГц і забезпечує стійкий зв'язок на відстані до 15м. Система кріплення дає можливість нахилу і відповідно зміна напрямку світлового потоку в межах 90 °.

Панель управління розташована на тильній стороні пристрою, також тут знаходяться індикатори рівня заряду і потужності. Можливості пристрою розширюються за рахунок додаткових аксесуарів, таких як розсіювачі.

Система живлення даного приладу відрізняється універсальністю. Освітлювач може живитися від мережі змінного струму за допомогою адаптера або літій іонного акумулятора стандарту Sony NP-F. Використання байонетного кріплення Elinchrom дозволяє встановлювати на освітлювач різні світлофурмуючі насадки.

Похожие Товары


Каталог сайтов «ua24.biz»